Gå med

Vill ni också vara med?

Lekgruppen Tillsammans finns över stora delar av Sverige via Facebook som plattform, och vår huvugrupp

"Tillsammans -Lekgrupp för barn och ungdom med NPF" riktar sig till alla medlemmar oavsett vart du bor.

 

Innan man släpps in i huvudgruppen behöver man svara på några korta frågor, och förklara varför man önskar medlemsskap i Tillsammans. Smidigt och enkelt. Det här gör vi för att säkerställa vilka medlemmar som ska beviljas inträde.

 

Det finns lokala undergrupper i olika geografiska områden i Sverige, t.ex i ett landskap eller i en stad. (Vi jobbar ständigt med att försöka utöka antalet grupper för att erbjuda lekträffar på så många olika platser som möjligt). I de lokala undergrupperna begränsas informationen som läggs ut, så att den gäller just det området där ni bor eller önskar medlemsskap. På det sättet går man inte miste om viktig information som förälder.

 

Obs! För att bli medlem i någon av undergrupperna ska du först vara medlem i huvugruppen.

 

 

"En viktig och smart logistisk funktion att känna till är att man kan vara medlem i hur många undergrupper som helst. Det beror på familjens individuella behov/vardagsförhållanden.

 

 Ett exempel är t.ex. att man bor i Stockholm, har sommarstuga i Småland och har mor- och farföräldrar i Uppland. Då kan man vara medlemmar i alla dessa tre undergrupper, om ni önskar vara med på lekträffar när ni även är på resande fot."

 

Copyright Tillsammans - Lekgrupp för barn och ungdom med NPF @ All Rights Reserved